Not known Details About عمل اسلیو معده
Not known Details About عمل اسلیو معده
Blog Article
تمامی اطلاعات ارائه شده در این صفحه واقعی بوده و با رضایت بیماران منتشر شده است.
در جراحی اسلیو با خارج سازی بخشی از معده و با کاهش ظرفیت دستگاه گوارش، معده عملا به عنوان راه ارتباطی مری با روده عمل کرده و با کاهش حجم فضای ذخیره غذا فرد زودتر سیر شده و در نتیجه میزان کالری دریافتی فرد کاهش میابد. در این عمل روده دست نخورده باقی میماند.
جراح اسلیو شما با استفاده از تکنیکهای پیشرفته لاپاراسکوپی، برشی بسیار کوچک (حدود ۱.۲ سانتیمتر) در ناحیه شکم ایجاد میکند.
یکی از مشکلات نگران کننده این است که پس از عمل جراحی و کاهش وزن دوباره وزن فرد بازگردد.
بخش جدا شده با استفاده از منگنه، جراح اسلیو بخش اعظم معده شما را جدا میکند. این کار، حجم معده را به طور قابلتوجهی کوچک کرده و به کاهش اشتها و لاغری شما کمک میکند.
پوست اضافه: با انجام جراحی از طریق پنج سوراخ کوچک و عدم وجود برش بزرگ، احتمال بروز پوست اضافه نیز بسیار کم است.
این مشکل بعد از اینکه بیمار خونریزی را تجربه میکند از طریق آندوسکوپی شناسایی میشود.
مرگ در اثر عمل اسلیو معده، یک اتفاق نادر است. مطالعات نشان دادهاند که نرخ مرگ و میر در اسلیو معده کمتر از ۱ درصد است، به این معنی که از هر ۱۰۰۰ نفر که تحت عمل اسلیو معده قرار میگیرند، کمتر از ۱ نفر در اثر عوارض عمل جان خود را از دست میدهد.
بعد از گذشت زمان این پاکت کش میآید و غذای بیشتری را در خود جای میدهد.
در صورتی که مبتلا به چاقی باشید، ممکن است انجام امور و فعالیتهای روزانه برای شما سخت و طاقتفرسا باشد.
عمل اسلیو معده، با کاهش حجم معده باعث میشود که فرد با مصرف مقدار کمتری غذا احساس سیری کند. این کم شدن اشتها به شخص کمک میکند تا راحتتر بتواند میزان مصرف کالری را کنترل کند و جلوی پرخوری خود را بگیرد.
فشار و استرس وارد شده به فیبرهای پوستی در زمان چاقی موجب از دست رفتن خاصیت آنها شده که پس از کاهش وزن و لاغری پوست افتاده و شل میشود. برای جلوگیری از افتادگی پوست بعد از عمل اسلیو، پزشک معمولا مکمل کلاژن و لوسیون کلاژن و الاستین تجویز خواهد کرد.
رژیم اسلیو معده برنامه چند مرحلهای است که فرد را برای جراحی آماده و بعد از آن ریکاوری میکند.
هزینههای عمل get more info اسلیو معده بسته به محل جغرافیایی، تخصص پزشک و مراکز درمانی مختلف متفاوت است. این هزینهها شامل هزینه جراحی، بستری، مراقبتهای بعد از عمل و پیگیریهای طولانی مدت میشود. بیمههای درمانی ممکن است بخشی از این هزینهها را پوشش دهند، اما بیمار باید قبل از عمل از پوشش بیمهای خود مطلع شود.